PIPE BURSTING

PIPE BURSTING

Poštovani partneri,

u ovo naše doba velike neizvjesnosti gdje svaka Vaša odluka biva preispitivana zbog mnoštva rizika iz poslovnog okruženja imamo jedno pametno rješenje za probleme sa starim cijevima.

Zamislite da morate napraviti 100m cjevovoda na mjestu postojećeg istrošenog problematičnog cjevovoda, a da nećete morati raditi iskope u duljini od 100m, niti ćete morati vaditi i zbrinjavati staru cijev, niti ćete morati cijelom duljinom od 100m trošiti skupi kameni materijal i još skuplji asfalt nego ćete to svesti na samo 10-15% zahvata u smislu destrukcije uređene kolničke površine.

Budućnost je stigla i do Vas kroz inovativnu tehnologiju koja koristi staru cijev kao put za umetanje nove cijevi.

Puca gdje mi hoćemo i odmah je nova na tom mjestu!

Aquaterm d.o.o.

“AQUATERM”d.o.o. je moderna tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom u djelatnostima izgradnje komunalne infrastrukture (vodovodnih sustava od izvora do potrošača, kanalizacijskih sustava, objekta visokogradnje i niskogradnje vezanih uz osnovnu djelatnost – vodocrpilišta, crpne stanice, vodospremnici, pročistači otpadnih voda, opremanje cestovnih tunela – protupožarni sustavi/ hidrantske mreže). Još od osnutka, izgradnja vodovodnih i kanalizacijskih cjevovoda je osnovna djelatnost tvrtke AQUATERM d.o.o. te kroz dugogodišnje prisustvo na tržištu je stekla respektabilne reference u navedenoj djelatnosti.